Zien: Najib Amhali wil taboe doorbreken met eigen afickkliniek

Zien: Najib Amhali wil taboe doorbreken met eigen afickkliniek

Veel BN'ers starten de laatste tijd met de nodige nevenactiviteiten. Zo wordt er een kledinglijn, sieraden of sportvoeding gelanceerd. Toch is het Najib Amhali die dat anders aanpakt, hij opent een afkickkliniek om het taboe te doorbreken.

Zien: <em>Najib Amhali</em> wil taboe doorbreken met eigen <em>afickkliniek</em> Veel BN'ers starten de laatste tijd met de nodige nevenactiviteiten. Zo wordt er een kledinglijn, sieraden of sportvoeding gelanceerd. Toch is het Najib Amhali die dat anders aanpakt, hij opent een afkickkliniek om het taboe te doorbreken. ErvaringsdeskundigeZelf heeft hij jaren lang last gehad van verslavingen van cocaïne, gokken en alcohol: "Er rust nog een enorm taboe op", aldus Amhali. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Zien: Najib Amhali wil taboe doorbreken met eigen afickkliniek

Ervaringsdeskundige
Zelf heeft hij jaren lang last gehad van verslavingen van cocaïne, gokken en alcohol: "Er rust nog een enorm taboe op", aldus Amhali.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Najib Amhali wil taboe doorbreken met eigen afickkliniek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV