College Tour gemist? Jan Terlouw doet suggestie voor nieuwe premier

College Tour gemist? Jan Terlouw doet suggestie voor nieuwe premier

Al maanden zijn ze in Den Haag bezig met het vormen van een nieuw kabinet. Het wil helaas nog niet zo vlotten en oud-politicus Jan Terlouw begrijpt wel waarom. ''D66 zou nooit toestaan dat de VVD het CDA meeneemt en D66 niemand.'' Hij gooit ook een ballletje op voor een mogelijke nieuwe premier.

Bekijk het fragment uit College Tour hieronder. College Tour is iedere dinsdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

<em>College Tour</em> gemist? Jan Terlouw doet suggestie voor <em>nieuwe premier</em> Al maanden zijn ze in Den Haag bezig met het vormen van een nieuw kabinet. Het wil helaas nog niet zo vlotten en oud-politicus Jan Terlouw begrijpt wel waarom. ''D66 zou nooit toestaan dat de VVD het CDA meeneemt en D66 niemand.'' Hij gooit ook een ballletje op voor een mogelijke nieuwe premier. Bekijk het fragment uit College Tour hieronder. College Tour is iedere dinsdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van College Tour terugkijken bij Gids.tv.
TV :
College Tour gemist? Jan Terlouw doet suggestie voor nieuwe premier


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op College Tour gemist? Jan Terlouw doet suggestie voor nieuwe premier of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV