Opsporing Verzocht gemist? 57-jarige Esmat Kasim op straat doodgeschoten in Rotterdam

Opsporing Verzocht gemist? 57-jarige Esmat Kasim op straat doodgeschoten in Rotterdam

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 21 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 21 september terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? 57-jarige Esmat Kasim op straat doodgeschoten in <em>Rotterdam</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 21 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 21 september terugkijken. Op maandag 13 september is Esmat Kasim rond 23:00 uur op straat doodgeschoten. Hij werd vermoord toen hij op de Laantjesweg liep in Rotterdam en de politie roept getuigen op uit de omgeving die iets gezien hebben om zich te melden. Kasim liep met een rolkoffer rond, deze is na het schietincident meegenomen door de schutter. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? 57-jarige Esmat Kasim op straat doodgeschoten in Rotterdam

Op maandag 13 september is Esmat Kasim rond 23:00 uur op straat doodgeschoten. Hij werd vermoord toen hij op de Laantjesweg liep in Rotterdam en de politie roept getuigen op uit de omgeving die iets gezien hebben om zich te melden. Kasim liep met een rolkoffer rond, deze is na het schietincident meegenomen door de schutter.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? 57-jarige Esmat Kasim op straat doodgeschoten in Rotterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV