Opsporing Verzocht: 17-jarig meisje van fiets getrokken en bijna verkracht in Halsteren

Opsporing Verzocht: 17-jarig meisje van fiets getrokken en bijna verkracht in Halsteren

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 21 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 21 september terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: 17-jarig meisje van fiets getrokken en bijna verkracht in <em>Halsteren</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 21 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 21 september terugkijken. Maandag 9 augustus is een 17-jarig meisje in de avond van haar fiets getrokken door een man in donkere kleding. Het meisje begint zich te verzetten wanneer de man aan haar kleding begint te trekken. Het heeft effect, de man vlucht op zijn fiets weg. De politie pakt dit op als poging tot verkrachting en willen voorkomen dat dit nogmaals gebeurd. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: 17-jarig meisje van fiets getrokken en bijna verkracht in Halsteren

Maandag 9 augustus is een 17-jarig meisje in de avond van haar fiets getrokken door een man in donkere kleding. Het meisje begint zich te verzetten wanneer de man aan haar kleding begint te trekken. Het heeft effect, de man vlucht op zijn fiets weg. De politie pakt dit op als poging tot verkrachting en willen voorkomen dat dit nogmaals gebeurd.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: 17-jarig meisje van fiets getrokken en bijna verkracht in Halsteren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV