Opsporing Verzocht gemist? Verdachten van vergisontvoering Cruquius op beeld

Opsporing Verzocht gemist? Verdachten van vergisontvoering Cruquius op beeld

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 21 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 21 september terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Verdachten van vergisontvoering <em>Cruquius</em> op beeld Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 21 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 21 september terugkijken. Het is je misschien wel bekend, de vergisontvoering waarbij een 56-jarige man zes dagen lang werd vastgehouden en mishandeld in Cruquius. De politie geeft beelden vrij van drie mannen die vermoedelijk iets te maken hebben met die ontvoering. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Verdachten van vergisontvoering Cruquius op beeld

Het is je misschien wel bekend, de vergisontvoering waarbij een 56-jarige man zes dagen lang werd vastgehouden en mishandeld in Cruquius. De politie geeft beelden vrij van drie mannen die vermoedelijk iets te maken hebben met die ontvoering.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Verdachten van vergisontvoering Cruquius op beeld of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV