Opsporing Verzocht: razendsnelle inbreker Den Helder pakt voor 700 euro aan parfums in

Opsporing Verzocht: razendsnelle inbreker Den Helder pakt voor 700 euro aan parfums in

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 21 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 21 september terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: razendsnelle inbreker <em>Den Helder</em> pakt voor 700 euro aan parfums in Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 21 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 21 september terugkijken. In de nacht van 30 op 31 maart snelt een man zich naar de Kruidvat in Den Helder. Hij ramt de ramen met een winkelkar en pakt voor 700 euro aan herenparfums in. De inbreker gaat razendsnel te werk, de hele inbraak duurt net 30 seconden. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: razendsnelle inbreker Den Helder pakt voor 700 euro aan parfums in

In de nacht van 30 op 31 maart snelt een man zich naar de Kruidvat in Den Helder. Hij ramt de ramen met een winkelkar en pakt voor 700 euro aan herenparfums in. De inbreker gaat razendsnel te werk, de hele inbraak duurt net 30 seconden.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: razendsnelle inbreker Den Helder pakt voor 700 euro aan parfums in of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV