Opsporing Verzocht: winkelier werkt jonge overvaller naar buiten in Rotterdam

Opsporing Verzocht: winkelier werkt jonge overvaller naar buiten in Rotterdam

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 21 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 21 september terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: winkelier werkt jonge overvaller naar buiten in <em>Rotterdam</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 21 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 21 september terugkijken. Tijdens een overval aan een telefoonwinkel in Rotterdam aarzelt de winkelier geen moment wanneer hij een klap krijgt van het pistool van de dader; hij kiest ervoor om de dader aan te vallen en hem de winkel uit te werken. Ook de bivakmuts van de dader valt af en zijn gezicht is in zijn geheel te zien op de camerabeelden, de dader oogt erg jong. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: winkelier werkt jonge overvaller naar buiten in Rotterdam

Tijdens een overval aan een telefoonwinkel in Rotterdam aarzelt de winkelier geen moment wanneer hij een klap krijgt van het pistool van de dader; hij kiest ervoor om de dader aan te vallen en hem de winkel uit te werken. Ook de bivakmuts van de dader valt af en zijn gezicht is in zijn geheel te zien op de camerabeelden, de dader oogt erg jong.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: winkelier werkt jonge overvaller naar buiten in Rotterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV