Op1 gemist? Laurens Dassen op één na betrouwbaarste politicus in Den Haag

Op1 gemist? Laurens Dassen op één na betrouwbaarste politicus in Den Haag

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Laurens Dassen</em> op één na betrouwbaarste politicus in Den Haag Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Pieter Omtzigt staat op nummer 1 wat betreft de persoon die het meest wordt vertrouwd in Den Haag. Op een mooie tweede plek staat Laurens Dassen: "Ik zit er net zes maanden, dat speelt ook wel mee." Toch wil Dassen maar weer extra duidelijk maken dat we momenteel in een crisis verkeren als politici. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Laurens Dassen op één na betrouwbaarste politicus in Den Haag

Pieter Omtzigt staat op nummer 1 wat betreft de persoon die het meest wordt vertrouwd in Den Haag. Op een mooie tweede plek staat Laurens Dassen: "Ik zit er net zes maanden, dat speelt ook wel mee." Toch wil Dassen maar weer extra duidelijk maken dat we momenteel in een crisis verkeren als politici.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Laurens Dassen op één na betrouwbaarste politicus in Den Haag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV