Op1 gemist? Urker Tiemen Romkes wil niet gevaccineerd worden

Op1 gemist? Urker Tiemen Romkes wil niet gevaccineerd worden

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Urker Tiemen Romkes wil, net zoals veel anderen op Urk, niet gevaccineerd worden. De coronacijfers stijgen echter niet op Urk, dat is volgens gevaccineerde Urker Johan van Slooten 'wonderlijk' te noemen.

<em>Op1</em> gemist? Urker <em>Tiemen Romkes</em> wil niet gevaccineerd worden Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Urker Tiemen Romkes wil, net zoals veel anderen op Urk, niet gevaccineerd worden. De coronacijfers stijgen echter niet op Urk, dat is volgens gevaccineerde Urker Johan van Slooten 'wonderlijk' te noemen. Verantwoording"Ik vind het wel bijzonder dat je, je in het begin moet verdedigen", aldus Romkes. Hij begrijpt het echter wel dat er uitleg gevraagd wordt, maar is ook van mening dat hij niet aan iedereen verantwoording schuldig is. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Urker Tiemen Romkes wil niet gevaccineerd worden

Verantwoording
"Ik vind het wel bijzonder dat je, je in het begin moet verdedigen", aldus Romkes. Hij begrijpt het echter wel dat er uitleg gevraagd wordt, maar is ook van mening dat hij niet aan iedereen verantwoording schuldig is.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Urker Tiemen Romkes wil niet gevaccineerd worden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV