Chantals Beauty Camper gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chantals Beauty Camper gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chantals Beauty Camper gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Chantal's Beauty Camper: Fred van Leer gooit lelijke schoenen de deur uit Bekijk deze video » Chantal Janzen, Leco van Zadelhoff en Fred van Leer zetten hun beautykamp deze week op bij een kasteel voor een koninklijke make-over. Juiste maatPetra is 1,86 meter en met schoenmaat 45 is het niet makkelijk om kleding en schoenen in de juiste maat te vinden. SteunOok reist de camper af naar Hardenberg. Merlin is een enorme steun voor haar zus, maar kan wel wat hulp kan gebruiken met het vinden van haar eigen stijl. Over het programmaChantal, Leco en Fred trekken in hun gepersonaliseerde roze camper kriskras door ons land. Hun missie: mensen die het verdienen aan een make-over helpen. Zien: Chantal Janzen snoept erop los in Chantal's Beauty Camper Bekijk deze video » Politieagente wordt gestyled in Chantal's Beauty Camper: "Ik vind mezelf niet vrouwelijk" (video) Bekijk deze video » Chantal's Beauty Camper: Fred van Leer deelt tip om goed op hakken te lopen Bekijk deze video »
Uitzending :
Chantals Beauty Camper gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Chantal Janzen, Leco van Zadelhoff en Fred van Leer zetten hun beautykamp deze week op bij een kasteel voor een koninklijke make-over.

Juiste maat
Petra is 1,86 meter en met schoenmaat 45 is het niet makkelijk om kleding en schoenen in de juiste maat te vinden.

Steun
Ook reist de camper af naar Hardenberg. Merlin is een enorme steun voor haar zus, maar kan wel wat hulp kan gebruiken met het vinden van haar eigen stijl.

Over het programma
Chantal, Leco en Fred trekken in hun gepersonaliseerde roze camper kriskras door ons land. Hun missie: mensen die het verdienen aan een make-over helpen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chantals Beauty Camper

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chantals Beauty Camper gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV