Boerderij van Dorst met o.a. Eva Jinek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boerderij van Dorst met o.a. Eva Jinek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boerderij van Dorst met o.a. Eva Jinek gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: Eva Jinek gilt haar longen uit haar lijf in Boerderij van Dorst Bekijk deze video » Eva Jinek: 'Na ontslag bij Nieuwsuur dacht ik dat mijn tv-carrière voorbij was' (video) Bekijk deze video » Deze week zijn presentatrice Eva Jinek en schrijver Marieke Lucas Rijneveld te gast op de boerderij van Raven van Dorst. GeitenhokEva en Marieken maken met Raven een geitenweide, halen een geitenhok, ontvangen de geiten, melken ze en ze maken een bessenrek en jam. TeruggetrokkenIn Boerderij van Dorst ontvangt Raven elke aflevering twee BN'ers op de boerderij. Raven heeft zich teruggetrokken op het platteland om een droom na te jagen: zelf voedsel verbouwen en wat bewuster met de aarde omgaan. HandenTerwijl de BN'ers de handen uit de mouwen moeten steken, vraagt Raven hen het hemd van het lijf. Martien Meiland geen fan van Tinder: "Mij niet bellen" (video) Bekijk deze video » Boerderij van Dorst gemist? Maarten van Rossem wil niets doen op de boerderij Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week zijn presentatrice Eva Jinek en schrijver Marieke Lucas Rijneveld te gast op de boerderij van Raven van Dorst.

Geitenhok
Eva en Marieken maken met Raven een geitenweide, halen een geitenhok, ontvangen de geiten, melken ze en ze maken een bessenrek en jam.

Teruggetrokken
In Boerderij van Dorst ontvangt Raven elke aflevering twee BN'ers op de boerderij. Raven heeft zich teruggetrokken op het platteland om een droom na te jagen: zelf voedsel verbouwen en wat bewuster met de aarde omgaan.

Handen
Terwijl de BN'ers de handen uit de mouwen moeten steken, vraagt Raven hen het hemd van het lijf.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Boerderij van Dorst

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Boerderij van Dorst met o.a. Eva Jinek gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV