Kijk LIVE naar Algemene Politieke Beschouwingen in Tweede Kamer (22 september)

Kijk LIVE naar Algemene Politieke Beschouwingen in Tweede Kamer (22 september)

Het grootste politieke feestje van het jaar staat weer voor de deur: de Algemene Politieke Beschouwingen op woensdag 22 en donderdag 23 september, volgend op Prinsjesdag. De fractievoorzitters van alle partijen in de Tweede Kamer krijgen weer de kans om punten en komma's aan te brengen in het beleid van het (demissionaire) kabinet.

Lees verder onder de video.

Kijk LIVE naar <em>Algemene Politieke Beschouwingen</em> in Tweede Kamer (22 september) Het grootste politieke feestje van het jaar staat weer voor de deur: de Algemene Politieke Beschouwingen op woensdag 22 en donderdag 23 september, volgend op Prinsjesdag. De fractievoorzitters van alle partijen in de Tweede Kamer krijgen weer de kans om punten en komma's aan te brengen in het beleid van het (demissionaire) kabinet. Lees verder onder de video. MiljoenennotaGisteren (dinsdag 21 september) presenteerde demissionair minister van Financiën Wopke Hoekstra (CDA) de Miljoenennota in de Tweede Kamer. Daarin staan de plannen voor de rijksbegroting van 2022: waar moet het geld naartoe? Het parlement krijgt deze dagen de gelegenheid om daar vragen bij te stellen, eventuele veranderingen in te dienen en - natuurlijk - hun mening te geven over het kabinetsbeleid. Kijk hierboven op woensdag 22 september vanaf ongeveer 10.00 uur LIVE naar de Algemene Politieke Beschouwingen. Bekijk ook Video: Joost Vullings fileert Troonrede 2021, "Parade aan nietszeggendheid" Bekijk deze video » Terugkijken: Troonrede van koning Willem-Alexander op Prinsjesdag 2021 Bekijk deze video » Algemene Beschouwingen: Wilders opent aanval op afwezige Kaag (video) Bekijk deze video »
Livestream :
Kijk LIVE naar Algemene Politieke Beschouwingen in Tweede Kamer (22 september)

Miljoenennota
Gisteren (dinsdag 21 september) presenteerde demissionair minister van Financiën Wopke Hoekstra (CDA) de Miljoenennota in de Tweede Kamer. Daarin staan de plannen voor de rijksbegroting van 2022: waar moet het geld naartoe? Het parlement krijgt deze dagen de gelegenheid om daar vragen bij te stellen, eventuele veranderingen in te dienen en - natuurlijk - hun mening te geven over het kabinetsbeleid.

Kijk hierboven op woensdag 22 september vanaf ongeveer 10.00 uur LIVE naar de Algemene Politieke Beschouwingen.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV