LuckyTV: heeft Willem-Alexander zelf de muziek voor Prinsjesdag uitgekozen?

LuckyTV: heeft Willem-Alexander zelf de muziek voor Prinsjesdag uitgekozen?

Prinsjesdag is voor de makers van LuckyTV natuurlijk elk jaar weer de ideale kans op het maken van een hilarische video. Helaas is er deze keer voor gekozen om niet koning Willem-Alexander en koningin Máxima maar de regie van de NOS een hoofdrol te geven in de video en daar is eigenlijk weinig grappigs aan. Al kunnen over dat laatste de meningen natuurlijk verschillen.

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: heeft Willem-Alexander zelf de muziek voor Prinsjesdag uitgekozen? Prinsjesdag is voor de makers van LuckyTV natuurlijk elk jaar weer de ideale kans op het maken van een hilarische video. Helaas is er deze keer voor gekozen om niet koning Willem-Alexander en koningin Máxima maar de regie van de NOS een hoofdrol te geven in de video en daar is eigenlijk weinig grappigs aan. Al kunnen over dat laatste de meningen natuurlijk verschillen. Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv. Bekijk ook Zien: LuckyTV-Sander van de Pavert reageert emotioneel op vertrek Sigrid Kaag Bekijk deze video » Lucky TV: Ank Bijleveld schreef een gedicht, maar draagt niet voor: "Voelt niet goed" Bekijk deze video »
TV :
LuckyTV: heeft Willem-Alexander zelf de muziek voor Prinsjesdag uitgekozen?

Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: heeft Willem-Alexander zelf de muziek voor Prinsjesdag uitgekozen? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV