Alistair Overeem wil nog een keer boksen tegen Badr Hari: "Doel op zich"

Alistair Overeem wil nog een keer boksen tegen Badr Hari: "Doel op zich"

<em>Alistair Overeem</em> wil nog een keer boksen tegen <em>Badr Hari</em>: &quot;Doel op zich&quot; Op zaterdag 23 oktober staan Alistair Overeem en Rico Verhoeven tegenover elkaar in de ring voor het wereldtitelgevecht in de categorie zwaargewicht bij het kickboksen. In de aanloop naar GLORY 79 gaven de heren dinsdag een persconferentie, waarin ze opvallend respectvol met elkaar omgingen. Overeem liet weten ook uit te kijken naar een derde gevecht met Badr Hari, dat voor hem "een doel op zich" is. Bekijk het interview met Alistair Overeem hierboven. Bekijk ook Kijk LIVE naar persconferentie Rico Verhoeven en Alistair Overeem voor GLORY 79 Bekijk deze video » Rico Verhoeven positief over Alistair Overeem: "Geen trash talker" (video) Bekijk deze video »
Sport :
Alistair Overeem wil nog een keer boksen tegen Badr Hari: "Doel op zich"

Op zaterdag 23 oktober staan Alistair Overeem en Rico Verhoeven tegenover elkaar in de ring voor het wereldtitelgevecht in de categorie zwaargewicht bij het kickboksen. In de aanloop naar GLORY 79 gaven de heren dinsdag een persconferentie, waarin ze opvallend respectvol met elkaar omgingen. Overeem liet weten ook uit te kijken naar een derde gevecht met Badr Hari, dat voor hem "een doel op zich" is.

Bekijk het interview met Alistair Overeem hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Alistair Overeem wil nog een keer boksen tegen Badr Hari: "Doel op zich" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV