Shownieuws: waarom zit Sarah van Soelen meteen weer op Instagram na 'mediatraining'?

Shownieuws: waarom zit Sarah van Soelen meteen weer op Instagram na 'mediatraining'?

Sarah van Soelen is weer terug in Nederland na haar vermeende mediatraining in Spanje, waar ze zou hebben geleerd om om te gaan met alle negativiteit rondom haar en haar vriendje André Hazes. Het eerste wat ze deed bij terugkomst is: iets posten op Instagram. Is dat wel zo handig? "Je zou denken dat je daar als tip meekrijgt dat je niet alles hoeft te posten", vermoedt Weekend-hoofdredacteur Bart Ettekoven.

Albert Verlinde reageert fel
Hij krijgt bijval van Albert Verlinde: "Als je er zo aan onderdoor gaat, dan doe je het toch niet!?" Tsja, dat heet een social media-verslaving. Van Soelen wilde blijkbaar maar wat graag laten zien dat ze naar de kapper is gegaan en eerlijk is eerlijk: dat willen we allemaal ook wel weten natuurlijk. Bekijk de uitzending van Shownieuws hieronder, vanaf 26min50 gaat het over dit onderwerp, of bekijk de nieuwe aanval van Yvonne Coldeweijer op André & Sarah, die denkt dat de twee vanwege een cocaïne-verslaving in Spanje verbleven.

Shownieuws: waarom zit <em>Sarah van Soelen</em> meteen weer op Instagram na 'mediatraining'? Sarah van Soelen is weer terug in Nederland na haar vermeende mediatraining in Spanje, waar ze zou hebben geleerd om om te gaan met alle negativiteit rondom haar en haar vriendje André Hazes. Het eerste wat ze deed bij terugkomst is: iets posten op Instagram. Is dat wel zo handig? "Je zou denken dat je daar als tip meekrijgt dat je niet alles hoeft te posten", vermoedt Weekend-hoofdredacteur Bart Ettekoven. Albert Verlinde reageert felHij krijgt bijval van Albert Verlinde: "Als je er zo aan onderdoor gaat, dan doe je het toch niet!?" Tsja, dat heet een social media-verslaving. Van Soelen wilde blijkbaar maar wat graag laten zien dat ze naar de kapper is gegaan en eerlijk is eerlijk: dat willen we allemaal ook wel weten natuurlijk. Bekijk de uitzending van Shownieuws hieronder, vanaf 26min50 gaat het over dit onderwerp, of bekijk de nieuwe aanval van Yvonne Coldeweijer op André & Sarah, die denkt dat de twee vanwege een cocaïne-verslaving in Spanje verbleven. Bekijk ook Burn-out André Hazes: Zit hij in Spanje bij Sarah? Bekijk deze video » Yvonne Coldeweijer: 'André Hazes en Sarah uit huis gezet vanwege cocaïne-verslaving' (video) Bekijk deze video »
TV :
Shownieuws: waarom zit Sarah van Soelen meteen weer op Instagram na 'mediatraining'?


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: waarom zit Sarah van Soelen meteen weer op Instagram na 'mediatraining'? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV