Zien: Peter Gillis wil vrijen op het strand: "Seks doen we straks"

Zien: Peter Gillis wil vrijen op het strand: "Seks doen we straks"

Dinsdag 21 september zagen we in een aflevering van Familie Gillis: Massa is kassa dat familie Gillis geniet van een welverdiende vakantie. Peter en Nicol hebben een mini break in Spanje. Bekijk de beelden van Familie Gillis: massa is kassa hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Peter Gillis</em> wil vrijen op het strand: &quot;Seks doen we straks&quot; Dinsdag 21 september zagen we in een aflevering van Familie Gillis: Massa is kassa dat familie Gillis geniet van een welverdiende vakantie. Peter en Nicol hebben een mini break in Spanje. Bekijk de beelden van Familie Gillis: massa is kassa hieronder. Lees verder onder de video. Sex on the beachHet stel zit op het terras en Peter bestelt het drankje 'Sex on the beach'. De miljoinair grapt wat en laat aan de serveerster weten dat hij echt seks op het strand wil. Hij lacht om zijn grap en Nicol laat hem maar praten. "Seks doen we straks", zegt Peter tegen Nicol. Bekijk het fragment hierboven. Familie Gillis: massa is kassa is dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Schokkende beelden: Peter Gillis en Nicol gaan van de glijbaan in Familie Gillis Bekijk deze video » Zien: Peter Gillis gaat los tijdens aquarobics: "Ik voel me een stuk fitter" (Massa is Kassa) Bekijk deze video »
TV :
Zien: Peter Gillis wil vrijen op het strand: "Seks doen we straks"

Sex on the beach
Het stel zit op het terras en Peter bestelt het drankje 'Sex on the beach'. De miljoinair grapt wat en laat aan de serveerster weten dat hij echt seks op het strand wil. Hij lacht om zijn grap en Nicol laat hem maar praten. "Seks doen we straks", zegt Peter tegen Nicol. Bekijk het fragment hierboven.

Familie Gillis: massa is kassa is dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Peter Gillis wil vrijen op het strand: "Seks doen we straks" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV