ZIEN: Nicole Richie's haren vliegen in de fik op 40ste verjaardag

ZIEN: Nicole Richie's haren vliegen in de fik op 40ste verjaardag

Actrice Nicole Richie mocht dinsdag 40 kaarsjes uitblazen, maar dat liep niet zoals gepland. Nicole's haren vliegen namelijk tijdens het blazen in de fik. Bekijk de beelden die ze zelf deelt hieronder.

Lees verder onder de video.

ZIEN: <em>Nicole Richie's</em> haren vliegen in de <em>fik</em> op 40ste verjaardag Actrice Nicole Richie mocht dinsdag 40 kaarsjes uitblazen, maar dat liep niet zoals gepland. Nicole's haren vliegen namelijk tijdens het blazen in de fik. Bekijk de beelden die ze zelf deelt hieronder. Lees verder onder de video. PaniekDe dochter van Lionel Richie raakt in paniek als ze de kaarsjes uitblaast en haar haren in brand staan. Op de taart staat een jeugdfoto van de voormalige realityster. Bekijk de beelden van Nicole's verjaardag hierboven. Bekijk ook Ali B laat 'foute deel' van z'n leven zien in docu Ali Bouali: vanaf 16 oktober te zien op Videoland Bekijk deze video » Video: verzwakte Bas van Toor (Bassie) viert 86e verjaardag Bekijk deze video »

Paniek
De dochter van Lionel Richie raakt in paniek als ze de kaarsjes uitblaast en haar haren in brand staan. Op de taart staat een jeugdfoto van de voormalige realityster. Bekijk de beelden van Nicole's verjaardag hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op ZIEN: Nicole Richie's haren vliegen in de fik op 40ste verjaardag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV