Video: Geert Wilders hekelt woke-dictatuur van politiek correct Nederland en is klaar met genderneutraliteit

Video: Geert Wilders hekelt woke-dictatuur van politiek correct Nederland en is klaar met genderneutraliteit

Geert Wilders is helemaal klaar met de woke-dictatuur van politiek correct Nederland, zoals hij dat noemt. "Met een verstikkende dwangmatige identiteitspolitiek die doet denken aan de ergste totalitaire regimes. Niets mag meer van ze: van Zwarte Piet tot het woord blank, van de VOC tot De Gouden Koets, alles willen ze verbieden", fulmineert hij tijdens de Algemene Beschouwingen.

Nederlandse Spoorwegen
Ook een verandering die de NS onlangs doorvoerde is niet in goede aarde gevallen bij de PVV'er: "De Nederlandse Spoorwegen verwelkomt passagiers niet meer met 'goedemorgen dames en heren' maar met 'goedemorgen reizigers. En ik zeg tegen al die aanhangers van die gekkigheid: jullie kunnen mijn rug op, de rambam krijgen." Bekijk de hele speech van Wilders, die ook nogmaals aangeeft geen racist te zijn en klaar is met het woord genderneutraliteit, hieronder.

Video: Geert Wilders hekelt <em>woke-dictatuur</em> van politiek correct Nederland en is klaar met <em>genderneutraliteit</em> Geert Wilders is helemaal klaar met de woke-dictatuur van politiek correct Nederland, zoals hij dat noemt. "Met een verstikkende dwangmatige identiteitspolitiek die doet denken aan de ergste totalitaire regimes. Niets mag meer van ze: van Zwarte Piet tot het woord blank, van de VOC tot De Gouden Koets, alles willen ze verbieden", fulmineert hij tijdens de Algemene Beschouwingen. Nederlandse SpoorwegenOok een verandering die de NS onlangs doorvoerde is niet in goede aarde gevallen bij de PVV'er: "De Nederlandse Spoorwegen verwelkomt passagiers niet meer met 'goedemorgen dames en heren' maar met 'goedemorgen reizigers. En ik zeg tegen al die aanhangers van die gekkigheid: jullie kunnen mijn rug op, de rambam krijgen." Bekijk de hele speech van Wilders, die ook nogmaals aangeeft geen racist te zijn en klaar is met het woord genderneutraliteit, hieronder. Bekijk ook Kijk LIVE naar Algemene Politieke Beschouwingen in Tweede Kamer (22 september) Bekijk deze video » Algemene Beschouwingen: Wilders opent aanval op afwezige Kaag (video) Bekijk deze video » Rob Jetten bij Algemene Beschouwingen: 'Geert Wilders heeft zorgwekkende obsessie voor Sigrid Kaag' (video) Bekijk deze video »
TV :
Video: Geert Wilders hekelt woke-dictatuur van politiek correct Nederland en is klaar met genderneutraliteitActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV