Restaurant Misverstand: Huilende Annemarie duwt troostende Ron Blaauw weg

Restaurant Misverstand: Huilende Annemarie duwt troostende Ron Blaauw weg

Annemarie heeft chaos in haar hoofd. Ze snapt niet hoe Ron Blaauw iets klaarmaakt in de keuken. "Wat is er?", vraagt Ron. "Gaat het weer?", zegt hij terwijl hij een arm om haar heen wil slaan. Maar ze wil geen troostende woorden horen en loopt weg. Bekijk het fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Restaurant Misverstand</em>: Huilende <em>Annemarie</em> duwt troostende <em>Ron Blaauw</em> weg Annemarie heeft chaos in haar hoofd. Ze snapt niet hoe Ron Blaauw iets klaarmaakt in de keuken. "Wat is er?", vraagt Ron. "Gaat het weer?", zegt hij terwijl hij een arm om haar heen wil slaan. Maar ze wil geen troostende woorden horen en loopt weg. Bekijk het fragment hieronder. Lees verder onder de video. ChaosDe chaotische Annemarie ontwijkt Ron en vraagt aan hem niet zo te doen. Ze wil geen lieve woorden van Ron. Bekijk de beelden van Restaurant Misverstand hierboven. Restaurant Misverstand is elke woensdag te zien om 21:30 uur op SBS6. Je kunt vanaf dan de leukste fragmenten van Restaurant Misverstand terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Restaurant Misverstand gemist? Goedgebekte Theo zoekt de grenzen op Bekijk deze video » Restaurant Misverstand gemist? Zeehond troost mensen met dementie Bekijk deze video »
TV :
Restaurant Misverstand: Huilende Annemarie duwt troostende Ron Blaauw weg

Chaos
De chaotische Annemarie ontwijkt Ron en vraagt aan hem niet zo te doen. Ze wil geen lieve woorden van Ron. Bekijk de beelden van Restaurant Misverstand hierboven.

Restaurant Misverstand is elke woensdag te zien om 21:30 uur op SBS6. Je kunt vanaf dan de leukste fragmenten van Restaurant Misverstand terugkijken via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Restaurant Misverstand: Huilende Annemarie duwt troostende Ron Blaauw weg of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV