Trailer: The Transporter Refueled woensdag te zien bij Veronica

Trailer: The Transporter Refueled woensdag te zien bij Veronica

Frank Martin is een voormalige speciale eenheid-huurmoordenaar. Vandaag leidt hij geen gevaarlijk leven. Tenminste, dat denkt hij toch: hij vervoert geheime pakketten voor dubieuze figuren. Wanneer zijn vader hem in het weekend bezoekt in het zuiden van Frankrijk, loopt het mis...

Drie verleidelijke sidekicks
Frank wordt ingelijfd door Anna, een sluwe femme fatale, en haar drie verleidelijke sidekicks om de bankoverval van de eeuw uit te kienen. Bekijk hieronder de trailer van The Transporter Refueled.

The Transporter Refueled is woensdag 22 september om 23:05 uur te zien op Veronica. Je kunt The Transporter Refueled huren via ondermeer Pathe Thuis.

Trailer: <em>The Transporter Refueled</em> woensdag te zien bij Veronica Frank Martin is een voormalige speciale eenheid-huurmoordenaar. Vandaag leidt hij geen gevaarlijk leven. Tenminste, dat denkt hij toch: hij vervoert geheime pakketten voor dubieuze figuren. Wanneer zijn vader hem in het weekend bezoekt in het zuiden van Frankrijk, loopt het mis... Drie verleidelijke sidekicksFrank wordt ingelijfd door Anna, een sluwe femme fatale, en haar drie verleidelijke sidekicks om de bankoverval van de eeuw uit te kienen. Bekijk hieronder de trailer van The Transporter Refueled. The Transporter Refueled is woensdag 22 september om 23:05 uur te zien op Veronica. Je kunt The Transporter Refueled huren via ondermeer Pathe Thuis. Bekijk ook Bekijk de trailer van A Spark Story: vanaf 24 september te zien op Disney+ Bekijk deze video » Bekijk trailer van Escape The Undertaker: vanaf 5 oktober te zien op Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
Trailer: The Transporter Refueled woensdag te zien bij Veronica


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trailer: The Transporter Refueled woensdag te zien bij Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV