Bijzondere beelden: Verdwaalde walrus gezien bij Schiermonnikoog

Bijzondere beelden: Verdwaalde walrus gezien bij Schiermonnikoog

Op een zandplaat naast het waddeneiland Schiermonnikoog is een walrus gezien. Dat is bijzonder, want normaal gesproken komen die alleen op drijvend ijs in de Noordelijke IJszee voor. De laatste keer dat er in Nederland een walrus werd gezien, was 23 jaar geleden. Bekijk de NOS Jeugdjournaal-beelden over de walrus hieronder.

Bijzondere beelden: Verdwaalde <em>walrus</em> gezien bij <em>Schiermonnikoog</em> Op een zandplaat naast het waddeneiland Schiermonnikoog is een walrus gezien. Dat is bijzonder, want normaal gesproken komen die alleen op drijvend ijs in de Noordelijke IJszee voor. De laatste keer dat er in Nederland een walrus werd gezien, was 23 jaar geleden. Bekijk de NOS Jeugdjournaal-beelden over de walrus hieronder. Bekijk ook Miljoenennota uitgelegd: waar gaat het geld heen? (video) Bekijk deze video » Mark Rutte over Prinsjesdag 2021: ''Ik vind het helemaal niks'' Bekijk deze video »
Nieuws :
Bijzondere beelden: Verdwaalde walrus gezien bij Schiermonnikoog


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bijzondere beelden: Verdwaalde walrus gezien bij Schiermonnikoog of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV