Terugkijken: Persconferentie van Louis van Gaal bij Telstar

Terugkijken: Persconferentie van Louis van Gaal bij Telstar

Louis van Gaal leidde woensdagmorgen de training bij Telstar: "Ik heb een harstikke leuke ochtend gehad. Met jonge mensen werken is altijd leuk", laat Van Gaal weten. Louis schoof later ook nog aan voor een persconferentie. Bekijk de beelden hieronder.

Lees verder onder de video.

Terugkijken: Persconferentie van <em>Louis van Gaal</em> bij Telstar Louis van Gaal leidde woensdagmorgen de training bij Telstar: "Ik heb een harstikke leuke ochtend gehad. Met jonge mensen werken is altijd leuk", laat Van Gaal weten. Louis schoof later ook nog aan voor een persconferentie. Bekijk de beelden hieronder. Lees verder onder de video. "Zo zit ik in elkaar"Tijdens de persconferentie woensdag 22 september zei Van Gaal: "Ik heb iets gezegd, ik heb iets beloofd en dat kom ik na. Zo zit ik in elkaar. Ik heb het gedaan omdat het goede doel wordt ondersteund en omdat Telstar mijn oude ploeg is.” Bekijk de beelden van de persconferentie hierboven. Bekijk ook Luister Bjørgen's nummer met Formule 1-uitspraak van Louis van Gaal Bekijk deze video » Veronica Inside: wat doet Wout Weghorst als vaccinatie voor WK in Qatar verplicht wordt? Bekijk deze video »
Voetbal :
Terugkijken: Persconferentie van Louis van Gaal bij Telstar

"Zo zit ik in elkaar"
Tijdens de persconferentie woensdag 22 september zei Van Gaal: "Ik heb iets gezegd, ik heb iets beloofd en dat kom ik na. Zo zit ik in elkaar. Ik heb het gedaan omdat het goede doel wordt ondersteund en omdat Telstar mijn oude ploeg is.” Bekijk de beelden van de persconferentie hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: Persconferentie van Louis van Gaal bij Telstar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV