Ron Blaauw heeft kritiek op deelnemers Restaurant Misverstand: "Complete chaos"

Ron Blaauw heeft kritiek op deelnemers Restaurant Misverstand: "Complete chaos"

De deelnemers van Restaurant Misverstand zijn heel gretig in de uitzending van vanavond (22 september). Ze willen de amuses maar al te graag naar de gasten brengen en daar is chef-kok Ron Blaauw niet blij mee want deze zijn nog niet af. Hij vraagt zich af wat ze hebben gegeten want ze zijn zo fanatiek: "Het is complete chaos. Ze doen allemaal maar wat", zegt hij lachend. Bekijk het fragment uit Restaurant Misverstand hieronder.

Restaurant Misverstand is elke woensdag te zien om 21:30 uur op SBS6. Je kunt vanaf dan de leukste fragmenten van Restaurant Misverstand terugkijken via Gids.tv.

<em>Ron Blaauw</em> heeft kritiek op deelnemers <em>Restaurant Misverstand</em>: &quot;Complete chaos&quot; De deelnemers van Restaurant Misverstand zijn heel gretig in de uitzending van vanavond (22 september). Ze willen de amuses maar al te graag naar de gasten brengen en daar is chef-kok Ron Blaauw niet blij mee want deze zijn nog niet af. Hij vraagt zich af wat ze hebben gegeten want ze zijn zo fanatiek: "Het is complete chaos. Ze doen allemaal maar wat", zegt hij lachend. Bekijk het fragment uit Restaurant Misverstand hieronder. Restaurant Misverstand is elke woensdag te zien om 21:30 uur op SBS6. Je kunt vanaf dan de leukste fragmenten van Restaurant Misverstand terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Restaurant Misverstand gemist? Goedgebekte Theo zoekt de grenzen op Bekijk deze video » Restaurant Misverstand: Huilende Annemarie duwt troostende Ron Blaauw weg Bekijk deze video »
TV :
Ron Blaauw heeft kritiek op deelnemers Restaurant Misverstand: "Complete chaos"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ron Blaauw heeft kritiek op deelnemers Restaurant Misverstand: "Complete chaos" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV