Bekijk hele roast Sigrid Kaag door Geert Wilders: "Te bang en te laf voor woorden"

Bekijk hele roast Sigrid Kaag door Geert Wilders: "Te bang en te laf voor woorden"

Geert Wilders mocht vanochtend als eerste plaatsnemen achter het spreekgestoelte in de (tijdelijke) Tweede Kamer voor de Algemene Politieke Beschouwingen van 2021. Vanaf de eerste minuut opende hij frontaal de aanval op D66-leider Sigrid Kaag, die niet bij het debat aanwezig wilde zijn omdat ze de begroting als minister mede had opgesteld.

Lees verder onder de video.

Bekijk hele roast <em>Sigrid Kaag</em> door <em>Geert Wilders</em>: &quot;Te bang en te laf voor woorden&quot; Geert Wilders mocht vanochtend als eerste plaatsnemen achter het spreekgestoelte in de (tijdelijke) Tweede Kamer voor de Algemene Politieke Beschouwingen van 2021. Vanaf de eerste minuut opende hij frontaal de aanval op D66-leider Sigrid Kaag, die niet bij het debat aanwezig wilde zijn omdat ze de begroting als minister mede had opgesteld. Lees verder onder de video. Bang en lafDat schoot bij Wilders volledig in het verkeerde keelgat; volgens de PVV-voorman is Kaag "te bang en te laf voor woorden". Wilders denkt dat de politica het niet aandurft om verantwordelijkheid af te leggen aan de Tweede Kamer. Meteen ontspint zich een stevig debat tussen Wilders en Kaags plaatsvervanger Rob Jetten, die zijn adoratie voor de "sterke vrouw" Kaag nauwelijks kan verhullen. Bekijk de volledige roast van Sigrid Kaag door Geert Wilders hierboven. Bekijk ook Rob Jetten bij Algemene Beschouwingen: 'Geert Wilders heeft zorgwekkende obsessie voor Sigrid Kaag' (video) Bekijk deze video » Video: Geert Wilders hekelt woke-dictatuur van politiek correct Nederland en is klaar met genderneutraliteit Bekijk deze video »
Politiek :
Bekijk hele roast Sigrid Kaag door Geert Wilders: "Te bang en te laf voor woorden"

Bang en laf
Dat schoot bij Wilders volledig in het verkeerde keelgat; volgens de PVV-voorman is Kaag "te bang en te laf voor woorden". Wilders denkt dat de politica het niet aandurft om verantwordelijkheid af te leggen aan de Tweede Kamer. Meteen ontspint zich een stevig debat tussen Wilders en Kaags plaatsvervanger Rob Jetten, die zijn adoratie voor de "sterke vrouw" Kaag nauwelijks kan verhullen.

Bekijk de volledige roast van Sigrid Kaag door Geert Wilders hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV