Zien: Caroline van der Plas hekelt gebruik van "telefoontjes" tijdens debat

Zien: Caroline van der Plas hekelt gebruik van "telefoontjes" tijdens debat

Caroline van der Plas, fractievoorzitter van de BoerBurgerBeweging, is nooit te beroerd om schijnbaar vastgeroeste gebruiken in de Tweede Kamer aan de kaak te stellen. Zo hekelt ze het "op telefoontjes kijken" in de Kamer en het feit dat er door interrupties heen gepraat wordt door politici.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Caroline van der Plas</em> hekelt gebruik van &quot;telefoontjes&quot; tijdens debat Caroline van der Plas, fractievoorzitter van de BoerBurgerBeweging, is nooit te beroerd om schijnbaar vastgeroeste gebruiken in de Tweede Kamer aan de kaak te stellen. Zo hekelt ze het "op telefoontjes kijken" in de Kamer en het feit dat er door interrupties heen gepraat wordt door politici. Lees verder onder de video. FatsoensnormenOp deze manier plaatst Van der Plas grote vraagtekens bij de fatsoensnormen van veel Kamerleden, onder wie degenen die in het kabinet zitten. Volgens de voorvrouw van BBB staan politici bij de interruptiemicrofoon namelijk "voor joker" als er ondertussen in Vak K vrolijk met elkaar gekletst wordt. Van der Plas krijgt steun van Kamervoorzitter Vera Bergkamp. Bekijk de beelden van Caroline van der Plas hierboven. Bekijk ook Kijk LIVE naar Algemene Politieke Beschouwingen in Tweede Kamer (22 september) Bekijk deze video » Bekijk hele roast Sigrid Kaag door Geert Wilders: "Te bang en te laf voor woorden" Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: Caroline van der Plas hekelt gebruik van "telefoontjes" tijdens debat

Fatsoensnormen
Op deze manier plaatst Van der Plas grote vraagtekens bij de fatsoensnormen van veel Kamerleden, onder wie degenen die in het kabinet zitten. Volgens de voorvrouw van BBB staan politici bij de interruptiemicrofoon namelijk "voor joker" als er ondertussen in Vak K vrolijk met elkaar gekletst wordt. Van der Plas krijgt steun van Kamervoorzitter Vera Bergkamp.

Bekijk de beelden van Caroline van der Plas hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Caroline van der Plas hekelt gebruik van "telefoontjes" tijdens debat of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV