Zien: Eva Jinek gilt haar longen uit haar lijf in Boerderij van Dorst

Zien: Eva Jinek gilt haar longen uit haar lijf in Boerderij van Dorst

Vanavond kunnen we genieten van aflevering 3 van Boerderij van Dorst. Presentatrice Eva Jinek en internationaal gevierd schrijver Marieke Lucas Rijneveld komen langs. Het belooft een veelzijdige aflevering te worden met goede gesprekken en gegil. Bekijk hieronder een fragment met de twee dames.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Eva Jinek</em> gilt haar longen uit haar lijf in <em>Boerderij van Dorst</em> Vanavond kunnen we genieten van aflevering 3 van Boerderij van Dorst. Presentatrice Eva Jinek en internationaal gevierd schrijver Marieke Lucas Rijneveld komen langs. Het belooft een veelzijdige aflevering te worden met goede gesprekken en gegil. Bekijk hieronder een fragment met de twee dames. Lees verder onder de video. Gillen in het geitenhokElke week ontvangt Raven twee BN'ers op de boerderij. Terwijl zij op de boerderij werken, gaat Raven met ze in gesprek. Dit keer Eva en Marieke. Zij maken een geitenweide, halen een geitenhok, ontvangen de geiten, melken en maken een bessenrek en jam. Ook gilt Jinek de longen uit haar lijf. Bekijk de beelden uit Boerderij van Dorst hierboven. Boerderij van Dorst is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Martien Meiland geen fan van Tinder: "Mij niet bellen" (video) Bekijk deze video » Boerderij van Dorst gemist? Maarten van Rossem wil niets doen op de boerderij Bekijk deze video »

Gillen in het geitenhok
Elke week ontvangt Raven twee BN'ers op de boerderij. Terwijl zij op de boerderij werken, gaat Raven met ze in gesprek. Dit keer Eva en Marieke. Zij maken een geitenweide, halen een geitenhok, ontvangen de geiten, melken en maken een bessenrek en jam. Ook gilt Jinek de longen uit haar lijf. Bekijk de beelden uit Boerderij van Dorst hierboven.

Boerderij van Dorst is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Eva Jinek gilt haar longen uit haar lijf in Boerderij van Dorst of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV