Bekijk persconferentie GLORY Collision 3 met Rico Verhoeven en Alistair Overeem

Bekijk persconferentie GLORY Collision 3 met Rico Verhoeven en Alistair Overeem

GLORY heavyweight kampioen Rico Verhoeven en K-1 kampioen Alistair Overeem staan tijdens GLORY Collision 3 voor het eerst tegenover elkaar. En tijdens de persconferentie kunnen we al even volop genieten van de sportiviteit en de gedrevenheid van de twee heren. Bekijk hieronder de beelden.

Lees verder onder de video.

Bekijk persconferentie <em>GLORY Collision 3</em> met <em>Rico Verhoeven</em> en <em>Alistair Overeem</em> GLORY heavyweight kampioen Rico Verhoeven en K-1 kampioen Alistair Overeem staan tijdens GLORY Collision 3 voor het eerst tegenover elkaar. En tijdens de persconferentie kunnen we al even volop genieten van de sportiviteit en de gedrevenheid van de twee heren. Bekijk hieronder de beelden. Lees verder onder de video. Houdt Rico de belt?Rico weet wat er op het spel staat en als het aan Verhoeven ligt zal Overeem niet de belt van hem veroveren. Overeem zelf is enthousiast om weer in de ring te staan, na zijn MMA-carrière bij UFC. Hij kan namelijk niks anders dan boksen, zegt hij in de bovenstaande video. Bekijk ook Rico Verhoeven positief over Alistair Overeem: "Geen trash talker" (video) Bekijk deze video » Alistair Overeem wil nog een keer boksen tegen Badr Hari: "Doel op zich" Bekijk deze video »
Sport :
Bekijk persconferentie GLORY Collision 3 met Rico Verhoeven en Alistair Overeem

Houdt Rico de belt?
Rico weet wat er op het spel staat en als het aan Verhoeven ligt zal Overeem niet de belt van hem veroveren. Overeem zelf is enthousiast om weer in de ring te staan, na zijn MMA-carrière bij UFC. Hij kan namelijk niks anders dan boksen, zegt hij in de bovenstaande video.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk persconferentie GLORY Collision 3 met Rico Verhoeven en Alistair Overeem of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV