Chantal's Beauty Camper: Fred van Leer gooit lelijke schoenen de deur uit

Chantal's Beauty Camper: Fred van Leer gooit lelijke schoenen de deur uit

Vanavond wordt het weer gieren en brullen met Chantal Janzen, Fred van Leer en Leco van Zadelhoff. In dit tweede seizoen worden er weer veel mensen mooi gemaakt. Ook worden er schoenen afgekraakt. Fred van Leer vraagt om uitleg voor de 'lelijke schoenen' van een kandidaat. Bekijk het fragment hieronder.

Lelijke schoenen
Fred is de laatste die spullen weg zou gooien, dat is wat de stylist op Instagram beweert. "Maar dit… leg het me uit!!", schrijft hij bij de onderstaande beelden.

Chantal's Beauty Camper is elke woensdag te zien om 20.30 uur op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Chantal's Beauty Camper terugkijken bij Gids.tv

<em>Chantal's Beauty Camper</em>: <em>Fred van Leer</em> gooit lelijke schoenen de deur uit Vanavond wordt het weer gieren en brullen met Chantal Janzen, Fred van Leer en Leco van Zadelhoff. In dit tweede seizoen worden er weer veel mensen mooi gemaakt. Ook worden er schoenen afgekraakt. Fred van Leer vraagt om uitleg voor de 'lelijke schoenen' van een kandidaat. Bekijk het fragment hieronder. Lelijke schoenenFred is de laatste die spullen weg zou gooien, dat is wat de stylist op Instagram beweert. "Maar dit… leg het me uit!!", schrijft hij bij de onderstaande beelden. Chantal's Beauty Camper is elke woensdag te zien om 20.30 uur op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Chantal's Beauty Camper terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook Woensdag start nieuw seizoen Chantal's Beauty Camper: "Twee patat en een kroket!" Bekijk deze video » Zien: Chantal's Beauty Camper-trio zingt Let's Talk About Sex Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chantal's Beauty Camper: Fred van Leer gooit lelijke schoenen de deur uit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV