Bijzondere video: Michella Kox vertelt over ontploft seksspeeltje tijdens gebruik

Bijzondere video: Michella Kox vertelt over ontploft seksspeeltje tijdens gebruik

Michella Kox werd bekend door haal deelname aan onder andere 'Dames in de Dop' en houdt zich momenteel bezig met het influencerleven. Vandaag vertelde ze in haar Instagramstory wel een heel bijzonder verhaal, namelijk over haar ontplofte seksspeeltje.

Bijzondere video: <em>Michella Kox</em> vertelt over ontploft seksspeeltje tijdens gebruik Michella Kox werd bekend door haal deelname aan onder andere 'Dames in de Dop' en houdt zich momenteel bezig met het influencerleven. Vandaag vertelde ze in haar Instagramstory wel een heel bijzonder verhaal, namelijk over haar ontplofte seksspeeltje. "Dat was een topding"De dame in de dop vertelt giechelend dat ze het echt een topapparaat vond, totdat het ontplofte tijdens gebruik. Als we het verhaal zo mogen geloven is Michella niet gewond geraakt, maar een vreemd verhaal blijft het wel. Bekijk de video van Shownieuws hierboven Bekijk ook Bizar: Michella Kox doet poging tot zingen in videoclip 'Niet mijn normaal' Bekijk deze video » Michella Kox vindt Temptation Island saai: "Ga neuken, doe iets" Bekijk deze video »
Entertainment :
Bijzondere video: Michella Kox vertelt over ontploft seksspeeltje tijdens gebruik

"Dat was een topding"
De dame in de dop vertelt giechelend dat ze het echt een topapparaat vond, totdat het ontplofte tijdens gebruik. Als we het verhaal zo mogen geloven is Michella niet gewond geraakt, maar een vreemd verhaal blijft het wel.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bijzondere video: Michella Kox vertelt over ontploft seksspeeltje tijdens gebruik of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV