Video: Sarah van Soelen in afkickkliniek voor coke-verslaving of voor mediatraining?

Video: Sarah van Soelen in afkickkliniek voor coke-verslaving of voor mediatraining?

Sarah van Soelen, de vriendin van André Hazes, is terug in Nederland na haar bezoek aan een Spaanse kliniek. Volgens haar familie om te leren dealen met de grote media-aandacht. Maar volgens Yvonne Coldeweijer zaten ze beiden in een afkickkliniek. Het stel zou door de boze vader van Sarah naar een kliniek zijn gestuurd, want de twee zouden elke dag cocaïne gebruiken, volgens Yvonne. Bekijk de video waarin Yvonne dit beweert hieronder.

Mediatraining- of afkickkliniek?
De Telegraaf neemt niets van 'de waarheid van Yvonne' over en laat weten dat het bezoek van de twee aan Spanje waarschijnlijk om een mediatraining ging. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Video: <em>Sarah van Soelen</em> in afkickkliniek voor coke-verslaving of voor mediatraining? Sarah van Soelen, de vriendin van André Hazes, is terug in Nederland na haar bezoek aan een Spaanse kliniek. Volgens haar familie om te leren dealen met de grote media-aandacht. Maar volgens Yvonne Coldeweijer zaten ze beiden in een afkickkliniek. Het stel zou door de boze vader van Sarah naar een kliniek zijn gestuurd, want de twee zouden elke dag cocaïne gebruiken, volgens Yvonne. Bekijk de video waarin Yvonne dit beweert hieronder. Bekijk ook Yvonne Coldeweijer: 'André Hazes en Sarah uit huis gezet vanwege cocaïne-verslaving' (video) Bekijk deze video » Mediatraining- of afkickkliniek?De Telegraaf neemt niets van 'de waarheid van Yvonne' over en laat weten dat het bezoek van de twee aan Spanje waarschijnlijk om een mediatraining ging. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Yvonne Coldeweijer slaat terug naar André Hazes & Sarah: "Laat het niet naar je hoofd stijgen" (video) Bekijk deze video » Shownieuws: waarom zit Sarah van Soelen meteen weer op Instagram na 'mediatraining'? Bekijk deze video »
Show :
Video: Sarah van Soelen in afkickkliniek voor coke-verslaving of voor mediatraining?


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Sarah van Soelen in afkickkliniek voor coke-verslaving of voor mediatraining? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV