Gerard Joling en Tino Martin gieren van het lachen in de regen op Ibiza (video)

Gerard Joling en Tino Martin gieren van het lachen in de regen op Ibiza (video)

Gerard Joling deelt op een zonnige woensdag een wat 'trieste' video op zijn Instagram. Hij reisde namelijk onlangs met Tino Martin naar Ibiza voor werk en bij dit Spaanse eiland denk je al snel aan zon, zee en strand. Maar dit is niet wat Gerard en Tino zagen toen ze aankwamen. Bekijk hieronder een meme-video van Gerard.

<em>Gerard Joling</em> en <em>Tino Martin</em> gieren van het lachen in de regen op <em>Ibiza</em> (video) Gerard Joling deelt op een zonnige woensdag een wat 'trieste' video op zijn Instagram. Hij reisde namelijk onlangs met Tino Martin naar Ibiza voor werk en bij dit Spaanse eiland denk je al snel aan zon, zee en strand. Maar dit is niet wat Gerard en Tino zagen toen ze aankwamen. Bekijk hieronder een meme-video van Gerard. Bekijk ook Zien: Luie Gerard Joling draagt geen koffers: "Zo geen zin meer in" Bekijk deze video » Zien: Deal Or No Deal VIP special met Gerard Joling is 3 oktober te zien bij RTL 4 Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gerard Joling en Tino Martin gieren van het lachen in de regen op Ibiza (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV