Thierry Baudet tijdens Algemene Beschouwingen: "Immigranten oorzaak van wooncrisis"

Thierry Baudet tijdens Algemene Beschouwingen: "Immigranten oorzaak van wooncrisis"

Thierry Baudet is helemaal klaar met de VVD en haar beleid. Volgens hem is de wooncrisis veroorzaakt door dit beleid, waarbij immigranten 94% van de huizen 'ingepikt' hebben. Hij wil graag een oplossing voor het woonprobleem en vraagt hierbij tegelijkertijd om een oplossing voor het immigratieprobleem. Deze twee gaan volgens de FvD'er hand in hand.

<em>Thierry Baudet</em> tijdens Algemene Beschouwingen: &quot;Immigranten oorzaak van wooncrisis&quot; Thierry Baudet is helemaal klaar met de VVD en haar beleid. Volgens hem is de wooncrisis veroorzaakt door dit beleid, waarbij immigranten 94% van de huizen 'ingepikt' hebben. Hij wil graag een oplossing voor het woonprobleem en vraagt hierbij tegelijkertijd om een oplossing voor het immigratieprobleem. Deze twee gaan volgens de FvD'er hand in hand. Bekijk de video van het Algemene Politieke Beschouwingen debat van de Tweede Kamer van vandaag hierboven Bekijk ook Pouw-Verweij haalt uit naar Baudet: 'Vaccin is géén experimentele gentherapie' Bekijk deze video » Zien: Thierry Baudet legt uit waarom kabinet verantwoordelijk is voor medische apartheid Bekijk deze video »
Politiek :
Thierry Baudet tijdens Algemene Beschouwingen: "Immigranten oorzaak van wooncrisis"

Bekijk de video van het Algemene Politieke Beschouwingen debat van de Tweede Kamer van vandaag hierboven


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Thierry Baudet tijdens Algemene Beschouwingen: "Immigranten oorzaak van wooncrisis" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV