Zien: Geert Wilders wil 'gekkigheid LHBTI' niet leren aan kinderen op school

Zien: Geert Wilders wil 'gekkigheid LHBTI' niet leren aan kinderen op school

Geert Wilders heeft zich vandaag weer geliefd gemaakt in de Tweede Kamer, toen hij de LHBTI+-lessen op basisscholen besprak. Hij vindt het een hoop gekkigheid en is van mening dat kinderen zich hier niet mee bezig zouden moeten houden. Met Rob Jetten tegenover hem had hij helaas een verkeerde.

Lees verder onder de video

Zien: Geert Wilders wil 'gekkigheid LHBTI' niet leren aan kinderen op school Geert Wilders heeft zich vandaag weer geliefd gemaakt in de Tweede Kamer, toen hij de LHBTI+-lessen op basisscholen besprak. Hij vindt het een hoop gekkigheid en is van mening dat kinderen zich hier niet mee bezig zouden moeten houden. Met Rob Jetten tegenover hem had hij helaas een verkeerde. Lees verder onder de video Doe eens normaalD66'er Rob Jetten vertelt dat hij trots is dat mensen zoals hij, namelijk met een andere seksuele geaardheid dan hetero, de mogelijkheid hebben om in de Tweede Kamer te staan. Juist door kinderen dit van jongs af aan te leren, leer je ze dat ze in Nederland die vrijheid krijgen. Wilders vindt het echter een hoop lariekoek en zegt tegen Jetten dat we 'normaal moeten doen'. Bekijk de discussie tussen Geert Wilders en Rob Jetten tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen hierboven. Bekijk ook Rob Jetten bij Algemene Beschouwingen: 'Geert Wilders heeft zorgwekkende obsessie voor Sigrid Kaag' (video) Bekijk deze video » Thierry Baudet tijdens Algemene Beschouwingen: "Immigranten oorzaak van wooncrisis" Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: Geert Wilders wil 'gekkigheid LHBTI' niet leren aan kinderen op school

Doe eens normaal
D66'er Rob Jetten vertelt dat hij trots is dat mensen zoals hij, namelijk met een andere seksuele geaardheid dan hetero, de mogelijkheid hebben om in de Tweede Kamer te staan. Juist door kinderen dit van jongs af aan te leren, leer je ze dat ze in Nederland die vrijheid krijgen. Wilders vindt het echter een hoop lariekoek en zegt tegen Jetten dat we 'normaal moeten doen'.

Bekijk de discussie tussen Geert Wilders en Rob Jetten tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Geert Wilders wil 'gekkigheid LHBTI' niet leren aan kinderen op school of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV