Rooijakkers over de Vloer: Tony Jr. had geen bagger verwacht na De Bachelor

Rooijakkers over de Vloer: Tony Jr. had geen bagger verwacht na De Bachelor

Tony Junior werd in één klap nog veel bekender dan hij al was, toen hij bekend werd als 'De Bachelor'. Bij Rooijakkers over de Vloer vertelt hij hoe dit avontuur verlopen is. Hij vond het ontzettend heftig en had niet verwacht zoveel bagger over zich heen te krijgen van heel Nederland. Hij is inmiddels niet meer samen met de winnares van het programma, Julia, maar ze gaan volgens hem nog wel goed met elkaar om.

<em>Rooijakkers over de Vloer</em>: Tony Jr. had geen bagger verwacht na De Bachelor Tony Junior werd in één klap nog veel bekender dan hij al was, toen hij bekend werd als 'De Bachelor'. Bij Rooijakkers over de Vloer vertelt hij hoe dit avontuur verlopen is. Hij vond het ontzettend heftig en had niet verwacht zoveel bagger over zich heen te krijgen van heel Nederland. Hij is inmiddels niet meer samen met de winnares van het programma, Julia, maar ze gaan volgens hem nog wel goed met elkaar om. Bekijk de video van Videoland hierboven Bekijk ook Rooijakkers Over De Vloer: Jan de Hoop emotioneel door liefde voor Coen Bekijk deze video » Bekijk de bloopers van Jan de Hoop in Rooijakkers over de Vloer: "Hilarische fragmenten" Bekijk deze video »

Bekijk de video van Videoland hierboven


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rooijakkers over de Vloer: Tony Jr. had geen bagger verwacht na De Bachelor of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV