Zien: Diggy Dex zingt 'Zegt dit lied genoeg' in Tijd voor MAX

Zien: Diggy Dex zingt 'Zegt dit lied genoeg' in Tijd voor MAX

Op het nieuwe album van Diggy Dex staat een nummer voor zijn broer. Hun band is goed, maar ze kunnen nooit echt over gevoelens praten. In het nummer 'Zegt dit lied genoeg' vertelt hij zijn broer dat hij van hem houdt, wat hij doodeng vond om uit te brengen. Bij Tijd voor MAX zingt hij het lied live.

Zien: <em>Diggy Dex</em> zingt 'Zegt dit lied genoeg' in Tijd voor MAX Op het nieuwe album van Diggy Dex staat een nummer voor zijn broer. Hun band is goed, maar ze kunnen nooit echt over gevoelens praten. In het nummer 'Zegt dit lied genoeg' vertelt hij zijn broer dat hij van hem houdt, wat hij doodeng vond om uit te brengen. Bij Tijd voor MAX zingt hij het lied live. Bekijk de video van Tijd voor MAX hierboven Bekijk ook Kees Boonman over Prinsjesdag: ''Mensen riepen: Hugo, moordenaar!'' Bekijk deze video » Bijzondere docu Prince Philip: The Royal Family Remembers woensdag te zien bij BBC One (video) Bekijk deze video »
TV :
Zien: Diggy Dex zingt 'Zegt dit lied genoeg' in Tijd voor MAX

Bekijk de video van Tijd voor MAX hierboven


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Diggy Dex zingt 'Zegt dit lied genoeg' in Tijd voor MAX of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV