Wybren van Haga: "Ik heb niks tegen VVD, ook al hebben ze me eruit geflikkerd"

Wybren van Haga: "Ik heb niks tegen VVD, ook al hebben ze me eruit geflikkerd"

Wybren van Haga versprak zich tijdens het debat Algemene Politieke Beschouwingen in de Tweede Kamer op hilarische wijze. Hij wilde de VVD graag bevragen, maar zei begraven. Toen hij zichzelf corrigeerde, deed hij dit door nog een snoeiharde grap er bovenop te gooien.

Tekst gaat verder onder de video

<em>Wybren van Haga</em>: &quot;Ik heb niks tegen VVD, ook al hebben ze me eruit geflikkerd&quot; Wybren van Haga versprak zich tijdens het debat Algemene Politieke Beschouwingen in de Tweede Kamer op hilarische wijze. Hij wilde de VVD graag bevragen, maar zei begraven. Toen hij zichzelf corrigeerde, deed hij dit door nog een snoeiharde grap er bovenop te gooien. Tekst gaat verder onder de video Eruit geflikkerdVan Haga zei dat hij zich of freudiaanse wijze versprak en heeft niks tegen de VVD. "Behalve dat ze me eruit geflikkerd hebben," aldus de politicus. Het liefst had hij nog op de VVD-bank gezeten. Terwijl hij deze woorden uitspreekt wordt er flink gelachen in de Kamer en zelf moet hij er ook wel om lachen. Bekijk het fragment van het debat Algemene Politieke Beschouwingen hierboven. Bekijk ook Thierry Baudet tijdens Algemene Beschouwingen: "Immigranten oorzaak van wooncrisis" Bekijk deze video » Khalid & Sophie gemist? Politieke Beschouwingen leverde spektakel op Bekijk deze video »
Politiek :
Wybren van Haga: "Ik heb niks tegen VVD, ook al hebben ze me eruit geflikkerd"

Eruit geflikkerd
Van Haga zei dat hij zich of freudiaanse wijze versprak en heeft niks tegen de VVD. "Behalve dat ze me eruit geflikkerd hebben," aldus de politicus. Het liefst had hij nog op de VVD-bank gezeten. Terwijl hij deze woorden uitspreekt wordt er flink gelachen in de Kamer en zelf moet hij er ook wel om lachen.

Bekijk het fragment van het debat Algemene Politieke Beschouwingen hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wybren van Haga: "Ik heb niks tegen VVD, ook al hebben ze me eruit geflikkerd" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV