Zien: Marieke Elsinga in uitzending RTL Boulevard verrast met Televizier-nominatie

Zien: Marieke Elsinga in uitzending RTL Boulevard verrast met Televizier-nominatie

Vandaag werden de genomineerden van de Televizier-prijs in de categorie presentator bekend gemaakt, maar we zijn nog niet klaar met de Televizier nominaties van vandaag. De volgende categorie die bekend wordt gemaakt zijn de drie genomineerden voor de Televizier-Ster Presentatrice.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Marieke Elsinga</em> in uitzending <em>RTL Boulevard</em> verrast met Televizier-nominatie Vandaag werden de genomineerden van de Televizier-prijs in de categorie presentator bekend gemaakt, maar we zijn nog niet klaar met de Televizier nominaties van vandaag. De volgende categorie die bekend wordt gemaakt zijn de drie genomineerden voor de Televizier-Ster Presentatrice. Tekst gaat verder onder de video. Marieke Elsinga verrastMarieke Elsinga is één van de genomineerden en wordt tijdens de uitzending verrast, Hélène Hendriks en Nikkie de Jager zijn de andere kanshebbers voor de prijs Televizier-Ster Presentatrice 2021. Het Gouden Televizier-Ring 2021 Gala vindt plaats op 14 oktober. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Zien: Marieke Elsinga in uitzending RTL Boulevard verrast met Televizier-nominatie

Marieke Elsinga verrast
Marieke Elsinga is één van de genomineerden en wordt tijdens de uitzending verrast, Hélène Hendriks en Nikkie de Jager zijn de andere kanshebbers voor de prijs Televizier-Ster Presentatrice 2021. Het Gouden Televizier-Ring 2021 Gala vindt plaats op 14 oktober.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Marieke Elsinga in uitzending RTL Boulevard verrast met Televizier-nominatie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV