Steenrijk Straatarm: Aruba en Emmen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Steenrijk Straatarm: Aruba en Emmen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Steenrijk Straatarm: Aruba en Emmen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Vanavond in Steenrijk, straatarm: Tranen van geluk in juwelierszaak Bekijk deze video » Deze week ruilt een familie op Aruba met een gezin uit Emmen. Ze leven een week elkaars leven in Steenrijk, Straatarm. SuccesvolOp het paradijselijke eiland Aruba wonen Ghislaine en Diederik Kemmerling, samen met hun zoontje Dan. Ze hebben daar beiden succesvolle carrières en genieten enorm van de vruchten die dat afwerpt. ZorgHet gezin ruilt deze week met de familie Knigge uit Emmen. Waar moeder Carolien de zorg over het hele gezin heeft, doordat vader Richard door een hersenbeschadiging minder kan bijdragen. Daarnaast hebben twee van de drie kinderen autisme. BeperktDe zorgkosten zijn hoog in dit gezin. Hoe gaan Diederik en Ghislaine het rooien met hun beperkte weekbudget in Emmen? En wat is de reactie van de familie Knigge als blijkt dat hun tijdelijke huis op Aruba staat? Kinderdroom komt uit in Steenrijk, Straatarm: "We zijn rijk!" (video) Bekijk deze video » Zien: Eigenaar van GlobalHair Berkant Dural vraagt om eten bij de buren in Steenrijk, Straatarm Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week ruilt een familie op Aruba met een gezin uit Emmen. Ze leven een week elkaars leven in Steenrijk, Straatarm.

Succesvol
Op het paradijselijke eiland Aruba wonen Ghislaine en Diederik Kemmerling, samen met hun zoontje Dan. Ze hebben daar beiden succesvolle carrières en genieten enorm van de vruchten die dat afwerpt.

Zorg
Het gezin ruilt deze week met de familie Knigge uit Emmen. Waar moeder Carolien de zorg over het hele gezin heeft, doordat vader Richard door een hersenbeschadiging minder kan bijdragen. Daarnaast hebben twee van de drie kinderen autisme.

Beperkt
De zorgkosten zijn hoog in dit gezin. Hoe gaan Diederik en Ghislaine het rooien met hun beperkte weekbudget in Emmen? En wat is de reactie van de familie Knigge als blijkt dat hun tijdelijke huis op Aruba staat?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Steenrijk, Straatarm

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Steenrijk Straatarm: Aruba en Emmen gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV