Zien: FC Groningen - Vitesse stilgelegd, voorwerp tegen hoofd Schubert gegooid

Zien: FC Groningen - Vitesse stilgelegd, voorwerp tegen hoofd Schubert gegooid

De chaos in de Euroborg is compleet. De wedstrijd FC Groningen - Vitesse is vanavond stilgelegd omdat de doelman van Vitesse, Markus Schubert een voorwerp tegen zijn hoofd gegooid kreeg. Scheidsrechter Allard Lindhout riep beide teams naar de zijlijn en besloot de wedstrijd stil te leggen.

Zien: <em>FC Groningen - Vitesse</em> stilgelegd, voorwerp tegen hoofd <em>Schubert</em> gegooid De chaos in de Euroborg is compleet. De wedstrijd FC Groningen - Vitesse is vanavond stilgelegd omdat de doelman van Vitesse, Markus Schubert een voorwerp tegen zijn hoofd gegooid kreeg. Scheidsrechter Allard Lindhout riep beide teams naar de zijlijn en besloot de wedstrijd stil te leggen. Chaos in GroningenHet is geen fijne woensdagavond voor trainer Danny Buijs en directeur Wouter Gudde. FC Groningen staat na 45 minuten voetballen met negen man op het veld, Mike te Wierik en Daniel van Kaam kregen beide een rode kaart in het duel tegen Vitesse. Tot overmaat van ramp kijkt de ploeg uit Groningen ook nog tegen een 0-1 achterstand aan. Bekijk de video van ESPN NL hierboven. Bekijk ook Samenvatting FC Groningen - sc Heerenveen (Eredivisie) Bekijk deze video » Samenvatting Willem II - FC Groningen (Eredivisie) Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: FC Groningen - Vitesse stilgelegd, voorwerp tegen hoofd Schubert gegooid

Chaos in Groningen
Het is geen fijne woensdagavond voor trainer Danny Buijs en directeur Wouter Gudde. FC Groningen staat na 45 minuten voetballen met negen man op het veld, Mike te Wierik en Daniel van Kaam kregen beide een rode kaart in het duel tegen Vitesse. Tot overmaat van ramp kijkt de ploeg uit Groningen ook nog tegen een 0-1 achterstand aan.

Bekijk de video van ESPN NL hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: FC Groningen - Vitesse stilgelegd, voorwerp tegen hoofd Schubert gegooid of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV