Op1 gemist? Joost Vullings en Sophie van Leeuwen over bijzonder debat

Op1 gemist? Joost Vullings en Sophie van Leeuwen over bijzonder debat

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Joost Vullings</em> en <em>Sophie van Leeuwen</em> over bijzonder debat Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het was een opvallende beschouwing vandaag in Den Haag. Het debat ging voor het eerst in lange tijd niet over corona en dat bleef niet onopgemerkt. Joost Vullings en Sophie van Leeuwen bespreken het bij Op1. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Joost Vullings en Sophie van Leeuwen over bijzonder debat

Het was een opvallende beschouwing vandaag in Den Haag. Het debat ging voor het eerst in lange tijd niet over corona en dat bleef niet onopgemerkt. Joost Vullings en Sophie van Leeuwen bespreken het bij Op1.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Joost Vullings en Sophie van Leeuwen over bijzonder debat of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV