Op1 gemist? Alexander Pechtold heeft begrip voor afwezigheid Sigrid Kaag

Op1 gemist? Alexander Pechtold heeft begrip voor afwezigheid Sigrid Kaag

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Sigrid Kaag voerde niet het woord tijdens de Algemene Politieke Beschouwing, het belangrijkste debat van jaar in de Tweede Kamer. Oud-fractievoorzitter D66 Alexander Pechtold heeft begrip voor deze beslissing, bij Op1 vertelt hij waarom.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Alexander Pechtold</em> heeft begrip voor afwezigheid <em>Sigrid Kaag</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Sigrid Kaag voerde niet het woord tijdens de Algemene Politieke Beschouwing, het belangrijkste debat van jaar in de Tweede Kamer. Oud-fractievoorzitter D66 Alexander Pechtold heeft begrip voor deze beslissing, bij Op1 vertelt hij waarom. Tekst gaat verder onder de video. Alexander PechtoldSigrid Kaag was tot vorige week demissionair minister van Buitenlandse Zaken en heeft dus veel meegewerkt aan de begroting, toch heeft ze niet gesproken tijdens de Algemene Politieke Beschouwing. Alexander Pechtold is van mening dat Kaag een goede beslissing heeft genomen: "Ik vind het wel zuiver dat je niet mee gaat praten over een begroting waar je zelf aan hebt meegewerkt." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Alexander Pechtold heeft begrip voor afwezigheid Sigrid Kaag

Alexander Pechtold
Sigrid Kaag was tot vorige week demissionair minister van Buitenlandse Zaken en heeft dus veel meegewerkt aan de begroting, toch heeft ze niet gesproken tijdens de Algemene Politieke Beschouwing. Alexander Pechtold is van mening dat Kaag een goede beslissing heeft genomen: "Ik vind het wel zuiver dat je niet mee gaat praten over een begroting waar je zelf aan hebt meegewerkt."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Alexander Pechtold heeft begrip voor afwezigheid Sigrid Kaag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV