Samenvatting FC Groningen - Vitesse (Eredivisie)

Samenvatting FC Groningen - Vitesse (Eredivisie)

Samenvatting <em>FC Groningen - Vitesse</em> (Eredivisie) FC Groningen heeft zichzelf een slechte dienst bewezen in het duel met Vitesse. In de eerste helft pakten de Groningers maar liefst twee rode kaarten (Mike te Wierik en Daniël van Kaam). Bovendien kwam Vitesse op 0-1. Daarna werd het duel ontsierd door de Groningen-supporters, die voorwerpen op het veld gooiden en zelfs de keeper van Vitesse raakten. Gescoord werd er niet meer. Bekijk de samenvatting van FC Groningen - Vitesse hierboven. Bekijk ook Samenvatting Go Ahead Eagles - PSV (Eredivisie) Bekijk deze video » Samenvatting Feyenoord - sc Heerenveen (Eredivisie) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting FC Groningen - Vitesse (Eredivisie)

FC Groningen heeft zichzelf een slechte dienst bewezen in het duel met Vitesse. In de eerste helft pakten de Groningers maar liefst twee rode kaarten (Mike te Wierik en Daniël van Kaam). Bovendien kwam Vitesse op 0-1. Daarna werd het duel ontsierd door de Groningen-supporters, die voorwerpen op het veld gooiden en zelfs de keeper van Vitesse raakten. Gescoord werd er niet meer.

Bekijk de samenvatting van FC Groningen - Vitesse hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting FC Groningen - Vitesse (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV