Bijzondere uitspraak: Roger Schmidt noemt Go Ahead beste team waartegen gespeeld dit seizoen

Bijzondere uitspraak: Roger Schmidt noemt Go Ahead beste team waartegen gespeeld dit seizoen

PSV heeft woensdagavond revanche genomen voor de domper die het opliep tegen Feyenoord afgelopen zondag. De Eindhovenaren wonnen vanavond met 1-2 van Go Ahead Eagles, maar makkelijk ging het niet. PSV-trainer Roger Schmidt reageert kritisch op het spel van zijn ploeg vandaag.

Tekst gaat verder onder de video.

Bijzondere uitspraak: <em>Roger Schmidt</em> noemt <em>Go Ahead</em> beste team waartegen gespeeld dit seizoen PSV heeft woensdagavond revanche genomen voor de domper die het opliep tegen Feyenoord afgelopen zondag. De Eindhovenaren wonnen vanavond met 1-2 van Go Ahead Eagles, maar makkelijk ging het niet. PSV-trainer Roger Schmidt reageert kritisch op het spel van zijn ploeg vandaag. Tekst gaat verder onder de video. Bijzondere uitspraakSchmidt vertelde voor de camera van Veronica Inside dat zijn mannen vandaag niet op hun 'toplevel' gespeeld hebben, maar dat is volgens hem normaal gedurende een seizoen. De Duitser had vooral veel lovende woorden voor het spel van de tegenstander: "Go Ahead het beste team waartegen we dit seizoen hebben gespeeld". Dat is een bijzondere uitspraak, vooral omdat zijn team afgelopen zondag met 0-4 verloor van Feyenoord. Bekijk de video van Veronica Inside hierboven. Bekijk ook Roger Schmidt over wisselbeleid: ''Dit is onze manier'' Bekijk deze video » Veronica Inside: "Roger Schmidt wisselt structureel zijn beste spelers!" Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bijzondere uitspraak
Schmidt vertelde voor de camera van Veronica Inside dat zijn mannen vandaag niet op hun 'toplevel' gespeeld hebben, maar dat is volgens hem normaal gedurende een seizoen. De Duitser had vooral veel lovende woorden voor het spel van de tegenstander: "Go Ahead het beste team waartegen we dit seizoen hebben gespeeld". Dat is een bijzondere uitspraak, vooral omdat zijn team afgelopen zondag met 0-4 verloor van Feyenoord.

Bekijk de video van Veronica Inside hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bijzondere uitspraak: Roger Schmidt noemt Go Ahead beste team waartegen gespeeld dit seizoen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV