Pakketbezorger in Op1 over werkdruk: "Het werk sloopt je van binnen en buiten"

Pakketbezorger in Op1 over werkdruk: "Het werk sloopt je van binnen en buiten"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Pakketbezorger</em> in <em>Op1</em> over werkdruk: &quot;Het werk sloopt je van binnen en buiten&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De werkdruk voor pakketbezorgers is ongekend hoog, er is geen tijd om te plassen of te eten en de bezorgers krijgen totaal geen waardering voor hun werk. Guillermo Ahmad is zelf PostNL-bezorger en vertelt bij Op1 over de onmenselijke arbeidsomstandigheden: "Het werk sloopt je van binnen en buiten." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Pakketbezorger in Op1 over werkdruk: "Het werk sloopt je van binnen en buiten"

De werkdruk voor pakketbezorgers is ongekend hoog, er is geen tijd om te plassen of te eten en de bezorgers krijgen totaal geen waardering voor hun werk. Guillermo Ahmad is zelf PostNL-bezorger en vertelt bij Op1 over de onmenselijke arbeidsomstandigheden: "Het werk sloopt je van binnen en buiten."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Pakketbezorger in Op1 over werkdruk: "Het werk sloopt je van binnen en buiten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV