Bennie Jolink (Normaal) geeft bij Op1 voorproefje nieuw album en speelt 'Zundag'

Bennie Jolink (Normaal) geeft bij Op1 voorproefje nieuw album en speelt 'Zundag'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Bennie Jolink</em> (Normaal) geeft bij <em>Op1</em> voorproefje nieuw album en speelt 'Zundag' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De Achterhoekse band Normaal is terug van weggeweest. Tijdens de coronaperiode hadden Bennie Jolink en zijn bandleden niets te doen en daarom gingen ze samen aan een nieuw album werken. Het nieuwe album is voor de band de ultieme terugkeer naar de gouden jaren tussen 1997 en 1980. Bij Op1 geven ze met het nummer ‘Zundag’ vast een voorproefje. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Bennie Jolink (Normaal) geeft bij Op1 voorproefje nieuw album en speelt 'Zundag'

De Achterhoekse band Normaal is terug van weggeweest. Tijdens de coronaperiode hadden Bennie Jolink en zijn bandleden niets te doen en daarom gingen ze samen aan een nieuw album werken. Het nieuwe album is voor de band de ultieme terugkeer naar de gouden jaren tussen 1997 en 1980. Bij Op1 geven ze met het nummer ‘Zundag’ vast een voorproefje.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bennie Jolink (Normaal) geeft bij Op1 voorproefje nieuw album en speelt 'Zundag' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV