Holocaust-vergelijking Thierry Baudet maakt Tweede Kamer woedend, Rob Jetten loopt weg

Holocaust-vergelijking Thierry Baudet maakt Tweede Kamer woedend, Rob Jetten loopt weg

Forum voor Democratie heeft de laatste tijd wel vaker controverse veroorzaakt door de coronapandemie en de bijbehorende maatregelen te vergelijken met de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Woensdagavond weigerde lijsttrekker Thierry Baudet dergelijke woorden terug te nemen, wat voor een waar pandemonium zorgde.

Lees verder onder de video.

Holocaust-vergelijking <em>Thierry Baudet</em> maakt Tweede Kamer woedend, <em>Rob Jetten</em> loopt weg Forum voor Democratie heeft de laatste tijd wel vaker controverse veroorzaakt door de coronapandemie en de bijbehorende maatregelen te vergelijken met de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Woensdagavond weigerde lijsttrekker Thierry Baudet dergelijke woorden terug te nemen, wat voor een waar pandemonium zorgde. Lees verder onder de video. "Herintroductie van apartheid"Baudet geeft aan dat hij niet zou weten waarom hij excuses moet maken voor het tussen aanhalingstekens plaatsen van de Holocaust op Twitter. Hij beweert dat zijn partij strijdt voor gelijke rechten, terwijl Jettens partij D66 juist zorgt voor de "herintroductie van discriminatie en apartheid". Jetten is woedend, net als ChristenUnie-voorman Gert-Jan Segers, waarna partijen de Kamer verlaten en minister Hugo de Jonge demonstratief zijn rug naar Baudet keert. Bekijk de beelden uit de Tweede Kamer hierboven. Bekijk ook Zien: Thierry Baudet legt uit waarom kabinet verantwoordelijk is voor medische apartheid Bekijk deze video » Thierry Baudet tijdens Algemene Beschouwingen: "Immigranten oorzaak van wooncrisis" Bekijk deze video »
Politiek :
Holocaust-vergelijking Thierry Baudet maakt Tweede Kamer woedend, Rob Jetten loopt weg

"Herintroductie van apartheid"
Baudet geeft aan dat hij niet zou weten waarom hij excuses moet maken voor het tussen aanhalingstekens plaatsen van de Holocaust op Twitter. Hij beweert dat zijn partij strijdt voor gelijke rechten, terwijl Jettens partij D66 juist zorgt voor de "herintroductie van discriminatie en apartheid". Jetten is woedend, net als ChristenUnie-voorman Gert-Jan Segers, waarna partijen de Kamer verlaten en minister Hugo de Jonge demonstratief zijn rug naar Baudet keert.

Bekijk de beelden uit de Tweede Kamer hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Holocaust-vergelijking Thierry Baudet maakt Tweede Kamer woedend, Rob Jetten loopt weg of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV