Live stream Algemene Beschouwingen dag 2 (donderdag 23 september)

Live stream Algemene Beschouwingen dag 2 (donderdag 23 september)

Na een hectische eerste dag van de Algemene Politieke Beschouwingen, waar we harde debatten met onder anderen Geert Wilders en Thierry Baudet zagen, is het op donderdag 23 september tijd voor dag twee. Demissionair minister-president Mark Rutte zal vandaag overgaan op de beantwoording van de vele vragen die gisteren zijn gesteld.

Lees verder onder de video.

Live stream <em>Algemene Beschouwingen</em> dag 2 (donderdag 23 september) Na een hectische eerste dag van de Algemene Politieke Beschouwingen, waar we harde debatten met onder anderen Geert Wilders en Thierry Baudet zagen, is het op donderdag 23 september tijd voor dag twee. Demissionair minister-president Mark Rutte zal vandaag overgaan op de beantwoording van de vele vragen die gisteren zijn gesteld. Lees verder onder de video. InterruptiesUiteraard is er ook vandaag weer veel ruimte voor debat en interrupties, waar de heren en dames politici graag gebruik van zullen maken. Ze krijgen opnieuw de kans om vraagtekens, punten en komma's te plaatsen bij de voorgenomen rijksbegroting voor het jaar 2022. Gisteren was al te zien hoe er vooral veelvuldig werd gedebatteerd over de woningcrisis. Kijk hierboven op donderdag 23 september vanaf ongeveer 10.15 uur LIVE naar de tweede dag van de Algemene Politieke Beschouwingen. Bekijk ook Bekijk hele roast Sigrid Kaag door Geert Wilders: "Te bang en te laf voor woorden" Bekijk deze video » Holocaust-vergelijking Thierry Baudet maakt Tweede Kamer woedend, Rob Jetten loopt weg Bekijk deze video »
Live :
Live stream Algemene Beschouwingen dag 2 (donderdag 23 september)

Interrupties
Uiteraard is er ook vandaag weer veel ruimte voor debat en interrupties, waar de heren en dames politici graag gebruik van zullen maken. Ze krijgen opnieuw de kans om vraagtekens, punten en komma's te plaatsen bij de voorgenomen rijksbegroting voor het jaar 2022. Gisteren was al te zien hoe er vooral veelvuldig werd gedebatteerd over de woningcrisis.

Kijk hierboven op donderdag 23 september vanaf ongeveer 10.15 uur LIVE naar de tweede dag van de Algemene Politieke Beschouwingen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live stream Algemene Beschouwingen dag 2 (donderdag 23 september) of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV