Zien: Marco Borsato denkt na over tweede huwelijk met Leontine

Zien: Marco Borsato denkt na over tweede huwelijk met Leontine

Marco Borsato heeft een paar bewogen jaren achter de rug. Hij en zijn Leontine zijn enige tijd geleden gescheiden, nadat bekend werd dat Marco meerdere affaires heeft gehad. Blijkbaar hebben de tranen op televisie geholpen, want de twee zijn weer samen en inmiddels denkt de zanger zelfs weer aan trouwen!

De tekst gaat verder onder de video

Zien: <em>Marco Borsato</em> denkt na over tweede huwelijk met Leontine Marco Borsato heeft een paar bewogen jaren achter de rug. Hij en zijn Leontine zijn enige tijd geleden gescheiden, nadat bekend werd dat Marco meerdere affaires heeft gehad. Blijkbaar hebben de tranen op televisie geholpen, want de twee zijn weer samen en inmiddels denkt de zanger zelfs weer aan trouwen! De tekst gaat verder onder de video Opnieuw trouwen zou kunnenMarco en Leontine hebben een interview gegeven aan het weekblad Story, waarbij ze vertellen over hun relatie op het moment. Ze komen over als een stel 'verliefde twintigers', vertelt Guido den Aantrekker, en sluiten een tweede huwelijk niet uit. Bekijk de video van Shownieuws hierboven Bekijk ook Vanavond te zien: William Rutten's 'Op De Gevoelige Plaat' maakt overstap naar tv Bekijk deze video » Zien: Marco Borsato ontroerd door Leontine en Jada in musical Tweestrijd: "Ik moest echt janken" Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Marco Borsato denkt na over tweede huwelijk met Leontine

Opnieuw trouwen zou kunnen
Marco en Leontine hebben een interview gegeven aan het weekblad Story, waarbij ze vertellen over hun relatie op het moment. Ze komen over als een stel 'verliefde twintigers', vertelt Guido den Aantrekker, en sluiten een tweede huwelijk niet uit.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Marco Borsato denkt na over tweede huwelijk met Leontine of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV