Lang Leve de Liefde: Tom krijgt 3 voor zoenskills en vertelt dat hij maagd is

Lang Leve de Liefde: Tom krijgt 3 voor zoenskills en vertelt dat hij maagd is

Tom en Sharon zijn op date en doen een pikant spelletje waarbij ze vragen stellen aan elkaar en opdrachten moeten doen. Eerst krijgt Sharon de opdracht om Tom een cijfer te geven voor zijn zoenskills. Hij komt helaas niet zo goed uit de verf...

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Tom krijgt 3 voor zoenskills en vertelt dat hij maagd is Tom en Sharon zijn op date en doen een pikant spelletje waarbij ze vragen stellen aan elkaar en opdrachten moeten doen. Eerst krijgt Sharon de opdracht om Tom een cijfer te geven voor zijn zoenskills. Hij komt helaas niet zo goed uit de verf... Nog geen bedpartnersSharon geeft Tom een 3 voor hun kus, een flinke domper. Vervolgens krijgen ze de vraag hoeveel bedpartners ze hebben gehad. Sharon beantwoord deze vraag met een mysterieuze "genoeg...", waarop Tom volgt met "geen". Sharon valt stil en weet even niet zo goed wat ze moet zeggen. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: je kunt het altijd nog over de kamerplant hebben.... Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Roger vertelt Esther dat hij biseksueel is Bekijk deze video »

Nog geen bedpartners
Sharon geeft Tom een 3 voor hun kus, een flinke domper. Vervolgens krijgen ze de vraag hoeveel bedpartners ze hebben gehad. Sharon beantwoord deze vraag met een mysterieuze "genoeg...", waarop Tom volgt met "geen". Sharon valt stil en weet even niet zo goed wat ze moet zeggen.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve de Liefde: Tom krijgt 3 voor zoenskills en vertelt dat hij maagd is of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV