Zien: horecaondernemers krijgen echt boete als coronapas niet gecheckt wordt

Zien: horecaondernemers krijgen echt boete als coronapas niet gecheckt wordt

Er komen toch boetes voor horecaondernemers die de coronapas niet controleren. Dat is de uitkomst van het overleg tussen het ministerie van Justitie en Veiligheid en de voorzitter van het Veiligheidsberaad. De boetes worden enkel uitgedeeld wanneer ondernemers herhaaldelijk de fout in zijn gegaan en kunnen oplopen tot zo'n 10.000 euro, of een sluiting van de zaak.

Zien: horecaondernemers krijgen echt boete als <em>coronapas</em> niet gecheckt wordt Er komen toch boetes voor horecaondernemers die de coronapas niet controleren. Dat is de uitkomst van het overleg tussen het ministerie van Justitie en Veiligheid en de voorzitter van het Veiligheidsberaad. De boetes worden enkel uitgedeeld wanneer ondernemers herhaaldelijk de fout in zijn gegaan en kunnen oplopen tot zo'n 10.000 euro, of een sluiting van de zaak. Bekijk de video van WNL hierboven Bekijk ook Zien: Hugo de Jonge keert Thierry Baudet de rug toe tijdens Kamerdebat Bekijk deze video » Zien: Geert Wilders lokt D66 uit de tent met bijzondere beeldspraak Bekijk deze video »
TV :
Zien: horecaondernemers krijgen echt boete als coronapas niet gecheckt wordt

Bekijk de video van WNL hierboven


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: horecaondernemers krijgen echt boete als coronapas niet gecheckt wordt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV